5 vecí čo dievčatá nenávidia na chlapcoch


Ahojte, dnes vám chcem napísať čo dievčatá nenávidia najviac na chlapcoch 




Nechcem hovoriť zas za všetky dievčatá, ale tieto veci čo sem budem písať som počula od veľa báb že nemajú rady, tak sa inšpirujem.




1. ''Swag''


Štýl, ktorý nikdy nepochopím ( a potom ten čo sa chalani obliekajú jak bezdomovec wtf? ). Dávate si buď veci ako dievčatá ( napr úzke gate úplne napasované ) alebo nosíte veci kapiel od ktorých ste nikdy nič nepočuli ale pretože to je teraz ''in'' tak si to kúpim však prečo nie. NIE pretože to je hnusné a ohavné a ste každí rovnakí. Zase si neviete vymyslieť vlastný štýl. Chlapci prosím neobliekajte sa jak bezdomovec, alebo jak dievča omnoho viac báb prilákate ak sa oblečiete slušne a upravene pretože to je SEXY a nie toto ( a týmto chcem poprosiť všetky obchody aby stiahli z predaja tzv '' nasrávačky'' ďakujem za pochopenie. )



2. ''Coolkid''


 Ak ste si mysleli že budete ''in'' kvôli tomu že budete chodiť s niekym takýmto tak si to radšej rozmyslite, pretože ak s niekym takýmto budete chodiť tak: 1. Nebudete jediná verte mi. 2. Bude hovoriť jeho kamarátom o tom ako mocne sa s vami pomiloval a pritom ste si s ním ledva dali pusu   3. Ak sa s ním rozídete začne o vás hovoriť že ste obyčajná k*rva, s koľkými ste spala a pritom ste ešte panna. Takže milé dievčatá myslím že toto vám nestojí za to aby ste chodili s ''coolkid'' 

3.''Si moja jediná''

a vzápätí vám vaša kamarátka napíše, že má nového frajera a vy zistíte že vlastne je to váš frajer. (No už asi bývalí) Určite pár z vás sa stalo že vás váš ''verný'' priateľ podviedol a vy ste sa to dozvedeli. Chlapci ktorý podvádzajú si musia navýšiť ego ( alebo to že majú moc malý penis ) tým, že budú mať okolo seba niekoľko báb aby sa logicky mohli chváliť svojim tupým kamarátom. Chlapci ale keď toto robíte to nie je frajerina ale skôr p*čovina. Prestaňte robiť to čo nechcete aby niekto robil vám . 


4.Pred kamarátmi si krava


Stalo sa vám, že ste šli von z jeho kamarátmi a on na vás kašlal alebo vás urážal ? ( ak nie tak máte úžasného frajera! ) Uznávam, že kamaráti tu boli skôr a bla bla bla ale uvedomujete si chlapci, že vaša frajerka nie je pred vašimi kamarátmi handra? Ona vás tiež neuráža, tiež nerobí frajerku pred jej kamarátkami. Správajte sa k nej tak ako v súkromí lebo verte či nie, príde za ňou váš kamarát ktorý si o vás pomyslí že si úplný idiot a zbalí ju rýchlejšie než sa to podarilo vám. 


5. Zakazuje veci 


Dobre, žiarlivosť je pekná, milá, značí to, že sa o vás ten človek zaujíma ale iba do určitej mieri. Dievča nie je váš majetok a môže sa baviť aj s inými chlapcami ( pokiaľ neflirtuje je všetko v pohode) uznávam, že niektoré baby sú dosť koketujúce aj keď majú vedľa seba priateľa ale ak je to len kamarát ktorého pozná už dlho nemusíte žiarliť ( obzvlášť vtedy keď ten chalan ma ešte aj frajerku ). Nekontrolujte ju, že kde je, kedy príde, s kým je neveríte jej že išla len s kamarátkou? tak je načase sa rozísť. Vzťah je vytvorený na dôvere ak v ňom dôvera chýba tak nie je prečo tam zostávať. 




Zhrnutie 






Takže na zhrnutie chcem dodať že sa chcem ospravedlniť všetkým chlapcom s takýmto štýlom ale je to vážne otrasné.


Dievčatá snáď sa už nepopálite a budete si dávať pozor. 



Dúfam, že sa vám článok páčil ak áno tak ho nezabudnite zdieľať aj svojim kamarátkam. 

XOXO






Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Najlepšia kamarátka

(ne)výhody žien s veľkým a malým poprsím

Dievčatá a ich dni