5 vecí, ktoré nehovorte chlapcom


Ahojte, dnes som si pre vás prichystala 5 vecí, ktoré nie je dobré hovoriť nikdy svojmu chlapcovi, kamarátovi



Možno budete súhlasiť a možno nie. Chcem podotknúť, že toto sú len a len moje skúsenosti ( vyskúšané na vlastnej koži ) alebo skúsenosti mojich známych. Ďakujem za pochopenie.



1. ''Môj bývalý..''


Nikdy ale naozaj NIKDY by ste nemali začínať takto vetu. Chlapcovi to vážne prekáža a dáva dole sebavedomie ( ktoré oni naozaj potrebujú ) ak ich porovnávate s vašimi ex. Taktiež nehovorte čo ste robili s vašim bývalým, či vám lajkol fotku na istagrame alebo podobne, pretože je na vás vidieť že sa neviete zmieriť s tým, že vás váš bývalý pustil k vode a chcete ho nenávratne späť alebo v horšom prípade sa snažíte prispôsobiť si vášho frajera na vášho bývalého. Dám vám radu.. ak nie ste zmierené s tým, že ste sa rozišli nesnažte sa nájsť nového aby ste zabudli, pretože to bude ešte horšie.


2. ''Už si tam?''


Dievčatá, ak spíte s vašim chlapcom a má malé prirodzenie radšej sa nepýtajte či tam je, pretože jeho ego padne na dno (ešte viac jak je ). Ale snáď každá z nás pozná ten pocit keď vám píše o tom aký obrovské prirodzenie má a potom vidíte realitu.. hold každý ma asi inú predstavu o veľkostiach. 
BTW: chcem sa ospravedlniť ak vás toto náhodou pohoršila ale je to pravda.


3. ''Ja sa tak nudím''


Žiaden chlapec nechce počuť, že sa s ním nudíte však potom prečo ste s ním ? Začne ho napadať milión otázok či sa nudíte len s ním alebo s každým či ho vôbec chcete a čo ma urobiť pre to aby ste sa s ním nenudili. Zatiaľ čo on rozmýšľa prečo sa s ním nudíte vy môžete nepozorovane odísť. Chlapom sa nestáva často že by premýšľali ( česť výnimkám! ) tak si vôbec nevšimnú, že ste odišli (berte to ako vtip)


4. ''Nechceš žuvačku?''


Poznáte ten pocit keď sa s niekym rozprávate a ste od neho kľudne aj 10 metrov a cítite ako mu smrdí z úst ? ( Toto nie je mierené len na chlapcov )  A vy mu ponúknete slušne žuvačku a čo je horšie, že on odmietne.. no ako sa máte s takým človekom rozprávať ? A tu nejde o to že ho ponúknete len tak to je podľa môjho úplne v pohode, keď si dávate vy tak ponúknete aj druhého ale ak si vy nedáte a len jeho ponúknete tak sa dotyčný urazí a veľmi sa ho to dotkne, že si myslíte že mu smrdí z úst ( tak ale jemu vážne smrdí z úst ) a najväčší zabijak je vtedy keď sa s vami potom chce aj bozkávať a smrdí mu z úst akoby práve zjedol lajno. 


5. Nerobte si z neho srandu 


Chcete ho získať ? Určite si z neho nerobte srandu alebo ho nepodpichujte. Chlapec si vás znenávidí a ďalej už s vami komunikovať nebude. A nebudte preafektovaná a určite sa nevychvaľujte, to chlapci nenávidia.




Zhrnutie 



Takže k tomuto nemám čo dodať všetko vidíte hore, len by ma zaujímalo s čím máte skúsenosti a určite mi ich napíšte.

Dúfam že sa vám článok páčil ak áno, nezabudnite ho poslať svojim kamarátkam. 

XOXO

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Najlepšia kamarátka

(ne)výhody žien s veľkým a malým poprsím

Dievčatá a ich dni