Ako zvládnuť rozchod

Ahojte, dnes by som vám chcela dať pár rád ako zvládnuť rozchod a dať sa čo najskôr dokopy.



Každý to už aspoň raz zažil, dievčatá vždy najprv plačú ( alebo nie, ide o to ako moc ste sa milovali alebo ako moc veľký kretén to bol ) chlapci oslavujú, že si môžu zase užívať ( ale existujú výnimky nechcem vám zas krivdiť chlapci, ktorý sú po rozchode smutní ako dievčatá, ale zase musíte si priznať že psychickú bolesť zvládate lepšie ako my dievčatá, ktoré máme krehké dušičky ) alebo tiež to môže byť naopak a dievčatá oslavujú ( tzv. dievčatá čo majú všetko na háku a spia s kým chcú a kedy chcú ) a chlapci smútia. Lenže čo najlepšie pomáha na smútok ? 



1. Zmrzlina

Áno, presne tak, ako si včera videla ten americký film kde po rozchode plačú a jedia zmrzlinu. Niečo na tom predsa len bude, sladké vždy pomáha a vždy zostane pri tebe či chceš alebo nie, a kašli na to, že sa s tebou práve rozišiel. Zmrzlina sa s tebou nikdy nerozíde a to ju môžeš aj podvádzať s inými príchuťami alebo značkami ( dobre každá vieme že sa vždy vrátiš k jednej, ktorá je najlepšia na svete ) a vždy sa na teba usmeje s tým jej zamrazeným úsmevom, ktorý ti šepká aby si ju zjedla.

2. Čokoláda

Oh áno, slávna čokoláda. Či už si dáš bielu, mliečnu, horkú, orieškovú alebo aj kľudne jahodovú, proste takú na akú máš práve vtedy chuť ( kľudne aj na všetky naraz ) vždy sa ti uľaví, tak isto ako so zmrzlinou, však čo môže byť lepšie ako čokoláda alebo zmrzlina ? Presne tak! Zmrzlina a čokoláda dokopy! Dokonalé pre tvoje zlomené smutné srdiečko.

3. Vyplač sa

Najlepšie na zlomené ubolené srdiečko ( pokiaľ nepomyslíme na čokoládu a zmrzlinu ) ak si potrpíš na peknej postave a nechceš jesť všetko sladké čo doma máš, choď za tvojou ''BF'' kamarátkou a všetko jej povedz. Poohovárajte aký je ten tvoj ex debil, kretén, imbecil, nemožný v posteli ale aj napriek týmto všetkým jeho zlým vlastnostiam ho neskutočne miluješ. Niekedy je najlepšie sa s niekym dobre porozprávaš, s niekym kto má na teba dosť veľký vplyv, najlepšie pri dl dobrého vína alebo šampanského ( samozrejme len niekto kto už mal 18 nikto mladší na to nemá právo ) či už iba pri dobrom čaji ( sem si domysli aký je tvoj najobľúbenejší čaj ) alebo pri niečom úplne inom, proste pri niečom, čo ti chutí. Super je sa o tom porozprávať aj s mamou napríklad, tým čo si ty práve teraz prechádzaš si ona už prešla a vie ako ti poradiť a je to aj jej ''povinnosť'' ti utrieť slzy keď plačeš, však predsa ktorý rodič by chcel vidieť plakať svoje dieťa? 

4. Nikdy sa mu nevtieraj 

Ak to s tebou ukončil ale ty ho ešte chceš naspäť, nikdy mu nepíš choď ďalej život pokračuje neskončil jedným rozchodom, tak si ho prosím ťa nenič tým že sa budeš tak ponižovať, že sa mu budeš vtierať. Chlapci to
1. nemajú vôbec nemajú radi ( myslím tym že fakt vôbec! ) a začnu sa ti vysmievať s jeho kamarátmi aká si naivná a nevyrovnaná s tým že ťa poslal kade ľahšie.
2. nechceš aby sa ti nikto smial a robil si z teba srandu, že si zúfalá ( aj keď v tej chvíli si nechceš aby to vedel ) 
Taktiež nikde nedávaj motivačné citáty o tom aká si veľmi vyrovnaná s rozchodom a ani obrázky ako moc to bolí. Nebuď troska keď vieš že si hviezda!

5. Užívaj si

Choď von a užívaj si čo najviac, rob to čo ťa robí najviac šťastnou a usmievaj sa ( predsa nikdy nevieš kto sa do tvojho úsmevu zasa zamiluje ) buď s kamarátmi a chodievajte na párty alebo na výlety, hlavne nebuď doma kde budeš naň stále myslieť. Choď a vypni. Ale nedávaj všetko na soc. siete aby si toho všimol a hlavne nie tak, že sa odfotíš s kamarátom a dáš to na instagram s popisom že ho ľúbiš len preto aby si u neho vyvolala žiarlivosť pretože nevyvoláš a max ťa nazve štetkou, že hneď po rozchode už niekoho máš a to nechceš.
.

Zhrnutie



Takže aby sme si to tu celé zhrnuli, jedz veľa čokolády pretože čokoláda upokojuje, plač so svojou kamarátkou aký veľký idiot to je a na koniec si užívaj slobodu ktorú momentálne máš, ak ťa pocit slobody deptá tak pamätaj nikdy nie si sama a to že práve nemáš priateľa neznamená že ťa niekto tajne nemiluje. Taktiež tu máš kamarátov takže nikdy nie si sama! Len nemáš pri sebe partner, čo ale neznamená že nemôže prísť iný. Pamätaj po každej búrke vyjde slnko. 

Dúfam, že sa vám článok páčil a pomohol.

XOXO

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Najlepšia kamarátka

(ne)výhody žien s veľkým a malým poprsím

Dievčatá a ich dni