Friendzone


Ahojte, dnes by som vám chcela dať pár rád ako sa dostať z friendzonu a tým čo nevedia čo to znamená to vysvetliť 





1. Vysvetlenie 

Tým ktorý nevedia čo to ten friendzone to skúsim trošku vysvetliť a priblížiť. Je to kamarátstvo medzi ženou a mužom, čo by nebolo až tak zle keby jeden nebol zaľúbený a ten druhý ho berie čisto ako kamaráta a nič viac. Väčšinou je to chlapec čo chce dievča a dievča o tom samozrejme nevie, aj keď chlapec dáva jasne najavo že niečo viac k nej cíti, a berie ho ako najlepšieho kamaráta a nevie si predstaviť že by mali niečo viac medzi sebou.

2.Ako viem že som vo friendzone ? 


To nie je až tak ťažké poznať, práve naopak veľmi ale veľmi jednoduché. Tu je pár bodov podľa čoho by si to mohol/a poznať  
           
                      1. Hovorí ti všetko ako svojej najlepšej kamarátke  
 Ak áno a ty si stále myslíš že by to medzi vami mohlo fungovať tak máš pravdu ale iba ako kamarátom.

2. Hovorí stále o tom ako je úžasné že ťa má 
Nie nie je to kvôli tomu že by ťa milovala ( i keď možno pri tomto bode áno ) ale berie ťa ako kamaráta.
3. Hovorí ti že ťa berie ako brata
Tak po tomto ak ti nedoplo že si vo friendzone tak po tom ďalšom už možno áno.

4. Hovorí že ťa má rada ako kamaráta / brata 
Ak ti toto niekedy povedala tak ti ''gratulujem'' si vo friendzone v ktorom už niet úniku.


3 . Ako sa z toho dostať ?

Je veľmi ťažké sa z toho dostať ak si raz zaľúbený, však predsa láska nie je choroba, ktorá sa dá vyležať. Je to síce krásne niekoho milovať ale čo z toho ak to nie je opätované ? Odmilovať sa nejde, tak prestať sa s dotyčnou osobou baviť? To by možno šlo ale tiež to nie je len tak, predsa vám bude chýbať a všetko okolo toho. Potom tu ostáva len prinútiť vašu druhú polovičku aby sa do vás zamilovala. Znie to ako nezmysel ? No možno ani moc nie je , jednoducho ju pozývaj na večere, chodievajte do kina, vyjadruj jej opatrne city ( nie hneď lebo vaše kamarátstvo skončí skôr než by si si myslel ) a chovaj sa k nej viac ako ku kamarátke a ak to nepochopí a myslí si že je to čisto kamarátsky, však predsa toto kamaráti robia ( nie nerobia dievčatá ten chlapec vás vážne chce nemíňal by si na vás peniaze keby vás nechcel, verte mi ) tak už nie je iná cesta ako prestať ju ľúbiť a ísť ďalej. Svet je plný báb ktoré ťa chcú a ani o tom nevieš a ver mi určite ťa nebudú chcieť brať ako len kamaráta na pokecanie. 

Zhrnutie 

Tak aby som vám to trochu zhrnula, ide o to že vy ako jej najlepší kamarát ( ktorý samozrejme nechcete byť ani neviete ako ste sa do toho dostali ) ju vždy vypočujete, vždy jej utriete slzy a pomôžete jej a ona v tom zmysle že ju ľúbite, a ona ako vaša verná kamarátka vás dá do frienzonu ( aké zlaté no nie ? ) a bude chodiť radšej s idiotom, ktorý jej už 10x zlomil srdce ale cez to všetko ho ona stále miluje a myslí si že aj on ju ( čo však nie je pravda a vy jej to hovoríte stále a ona nie a nie to pochopiť) tak sa iba pozeráte ako sa bozkáva s tým jej ''princom'' zatiaľ čo vy trpíte. Nenechajte sa trápiť, chodte za inou a radšej si užívajte, však toto aj tak nemá zmysel.


Dúfam, že sa vám článok páčil a že si niečo z neho zoberiete. 

XOXO


Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Najlepšia kamarátka

(ne)výhody žien s veľkým a malým poprsím

Dievčatá a ich dni