Prečo je dobré byť (ne)zadaný


Ahojte, dnes by som vám chcela dať pár tipov prečo je byť lepšie (ne)zadaný.


1. Prečo je byť dobre nezadaný


Byť nezadaný má svoje výhody aj keď si teraz niekto pomyslí že aké by to mohli byť výhody keď si sama a nikto ťa nemá rád ? Tak si to pekne celé vypíšeme 

1.Nemusíš nikomu hovoriť kam ideš, kedy prídeš, s kým ideš atď. 
2.Nemusíš sa s nikým deliť o jedlo ( a to je ten najlepší dôvod byť nezadaný!!)
3.Celá postel je len pre teba ( kto by nechcel ráno vstať s tým, že je rozvalený cez celú postel, s jedlom z večera ? Keď už máš jedlo zo včera v posteli sú to vlastne raňajky do postele od teba pre teba! Nikto ťa nebude nikdy ľúbiť viac ako ty sám, keď si urobíš takéto ''nečakané'' raňajky do postele)
4.Ak si chalan, nebudeš mať po hodine ležania preležanú a znecitlivenú ruku. ( Lepšie si ju cítiť a urobiť si dobre ako necítiť a tvoja frajerka ti aj tak nedá )
5.Nemusíš upratovať bordel po svojej drahej polovičke ( nemusíš vlastne upratovať vôbec )
6.Fľaša vína je celá tvoja ( a pre tvoju super feministickú kamarátku s ktorou spolu ohovárate idiotských chalanov aký sú to idioti a v stave opitosti už plánujete feministický pochod a rozmýšľate kto s vami pôjde tiež )
7.Môžeš sa rozprávať s kamarátmi ( a nemusíš sa báť, že niekde na teba pozerá tvoj žiarlivý frajer, ktorý už chystá ako zabije toho chalana a s tebou sa poháda )
8.Môžeš chodiť na párty ( a nebudeš mať ráno po strašnej párty kde si sa bozkávala asi so štyrmi chalanmi, ich mená si určite nebudeš ani pamätať, vyčítavé správy o tom že je koniec a ako si mu moc zlomila srdiečko )
9.Môžeš sa bozkávať s kým chceš ( tiež kedy chceš, kde chceš bez toho aby si musela riešiť ďalší rozchod )
10.Nemusíš nič riešiť ( proste si užívaj to že si voľná ako vtáčik, chalani sú a vždy budu a vždy sa nájde nejaký zúfalec čo s tebou bude chcieť byť do konca svojho života )


2. Prečo je dobré byť zadaný 


Byť zadaný predsa len majú svoje výhody aj ez to všetko ti ukážem pár výhod čo je fakt dobré na tom byť niekym zaťažená 

1.Ranné mazlenie ( aj keď máte ráno obidvaja ranný dych a dáte si tu sladkú pusu je to predsa krásne a romantické a trošku smradľavé no nie ? )
2.Raňajky do postele (  áno uznávam, že je lepšie keď vám niekto donesie raňajky do postele ako keď ich tam máte z minulého dňa to jedlo je aspoň čerstvé a občas aj lepšie chutí podľa toho či vaša polovička vie variť )
3.Pozeranie filmov ( pozriete si romantický film čo vaša polovička nechce pozerať ale pozrie si ho s vami lebo vás miluje a vlastne je to len zámienka aby po filme vás mohol romanticky pomilovať takže slečny myslíte si, že váš priateľ chce pozerať ten romantický film ?)
4.Chodenie na romantické prechádzky ( No to je nádhera keď chodíte po rozkvitntej lúke či lese čo vám spôsobuje samé smrkanie, škrabanie v krku, opuchnuté oči, kašlanie a kýchanie alergici mi dajú za pravdu že na jar sú najradšej doma a vyhýbajú sa chodeniu von do prírody )
5.Vyznávanie lásky ( nebudem až tak zla predsa byť zadaný nie je až tak zle kto by vám hovoril aká ste krásna keď ste škaredá, kto by vám klamal do oči že v tom nie ste tučná keď ste ? Chlapi sem tam klamú ale zas nie každý chalan! Pravda je, že slová ako ''milujem ťa'' sú krásne počuť to áno ale ''kúpim ti pizzu''znie predsa len lepšie )
6.Po večeroch nemíňate peniaze po baroch ( toto je najväčšia výhoda mať vzťah ! )
7.Chodenie na večery ( kto by nechcel ísť do luxusnej reštaurácie so svojou polovičkou a nechať tam 200€ za jeden večer za dobre jedlo ? Niekomu len stačí keď vás váš priateľ zoberie na pizzu je to za 1. lacnejšie a za 2. je to to čo milujete )
8.Dostávanie darčekov ( každá žena je rada obdarovaná a ak teraz nejaká povie že to nie je pravda tak si neklam drahá! Dobre vieš ako moc rada by si dostala ten náramok pandora, ktorý chceš už dva roky ale nemáš dostatočne bohatého sponzora. A ktorá žena by nechcela dostať kyticu ruží alebo malé roztomilé mačiatko/šteniatko? A čo tak macíka väčšieho jak ste vy sama ? Či už ide ''len'' o malú čokoládu alebo obrovského macíka vždy rady niečo dostaneme)
9.''Dobré ráno miláčik''alebo ''Dobrú noc a krásne sny babygirl'' ( no dobre možno ti toto pomôže lepšie vstávať a zaspávať, tieto slová počuje každá rada, okrem slov ''si krásna'' alebo ''pizza'' )
10.Bozk na čelo ( niečo čo vás dostane do kolien je práve bozk na čelo ! Chalani ak chcete na dievča zapôsobiť dajte jej pusu na čelo a je to najlepšie čo dievčati môžeš dať, okrem pizzy, a dievčatá pamätajte, že bozk na čelo znamená vernosť, oddanosť.


3. Prečo je zlé byť (ne)zadaný 


Samozrejme nemôže mať všetko len svoje výhody sú tu aj nevýhody 
1.Nevýhoda byť nezadaný 
Prvá nevýhoda je tá, že sa po čase budeme cítiť trochu osamelo, že nás nemá kto maznať, bozkávať na čelo a tešiť sa z toho že ste spolu.
2. Nevýhoda byť zadaný 
Veľa ľudí zabúda na svojich priateľov keď sú zadaný alebo vám ich váš partner odopiera čo vôbec nie je dobre pretože priatelia tu boli skôr než váš partner a taktiež tu budú aj potom čo sa rozídete. nikdy ale NIKDY neodkopnite priateľov kvôli vzťahu. Tiež keď ste zadaný musíte riešiť rôzne hádky ktoré niekedy vedú ku koncu vzťahu čo je psychiky náročné.


zhrnutie 



Takže na zhrnutie vám chcem povedať že nie som po ťažkom rozchode ( irónia tohoto všetkého je to, že mám milujúceho priateľa ) ani nie som feministka. Všetky tieto fakty som ''zozbierala''z mojich skúseností a zo skúsenosti mojich drahých kamarátov. 

Dievčatá( prepáčte samozrejme, že aj chlapci ) pamätajte, či už ste zadané či nie vždy ste úžasné! ( pokiaľ nie ste rovnaké ako každá druhá v Bratislave či už každá jedna ? ) Užívajte si či už ste vo vzťahu alebo nie, týmto článkom nechcem aby ste sa rozišli a boli samé a boli feministky to nie ( chlapci prosím nepíšte mi keď sa s vami vaše dievča rozíde že za to môžem, možno si len neschopný v posteli a za to ja už nemôžem ) len som vám chcela ukázať že ide to aj keď ste bez partnera.





Ak sa vám článok páčil určite mi dajte vedieť. 
XOXO

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Najlepšia kamarátka

(ne)výhody žien s veľkým a malým poprsím

Dievčatá a ich dni