7 vecí čo robíme keď sme sami doma



Ahojte, v prvom rade sa chcem ospravedlniť za moju neaktivitu a sľubujem, že sa to v následujúcich dňoch budem snažiť napraviť. Ale teraz už k článku. Dnes vám poviem 7 vecí čo robíme (skoro) každý keď sme sami doma.


 1. Tancujeme


Áno, je to tak každý z nás doma tancuje, či už v spodnom prádle, nahí, alebo v oblečení. Skúšame si aké by to bolo keby sme boli profesionáli a tancovali niekde na pódiu, skúšame si tie najdivokejšie ( a povedzme si úprimne aj najdivnejšie ) tanečné kroky a choreografie. Tancujeme ako zmyslov zbavený až pokiaľ nás nevyruší pohľad slintajúceho suseda od vedľa alebo rodičia či spolubývajúci. Nie je nič horšie ako keď tancujete s príliš hlasno pustenou hudbou a príde niekto domov a uvidí vás. Väčšinou po tomto zážitku rýchlo utekáte celý červený a so sklopenou hlavou rýchlo do izby aby ste sa vyhli nepríjemným otázkam.

 2. Spievate 



Či už doma niekto je alebo nie je v sprche si spev jednoducho neviete odpustiť, zoberiete si do ruky sprchovú hlavicu a spievate ako správna rockstar. Je vám úplne ukradnuté, že neviete text jednoducho si ho nahradíte vlastnými slovami alebo inými slovami vo vašom jazyku a potom jednoducho vyjdete zo sprchy a tvárite sa, že to čo tam v sprche škriekalo ste jednoducho neboli vy. Samozrejme je pre vás lepšie ak nikto nie je doma a vy sa môžete hrať na rockstar aj mimo sprchy. Poväčšine si to spojte aj s tancovaním a vytvoríte ( buď sami pre seba alebo pre vaších chlpatých miláčikov ) neprekonateľný koncert na ktorý len tak skoro nikto ( vy alebo váš mazlíček ) nezabudne. Neviem či je horšie keď sa domov niekto vráti keď spievate alebo keď tancujete, ale myslím, že ak spojíte obidve naraz tak to bude neprekonateľné kombo pre každého kto vás ''načape''.


 3. Skúmate 


Skúmate akoby ste vyzerali keby ste mali inak ostrihané vlasy ako máte, keby ste mali inú postavu, menšie či väčšie prsia a mohli by ste pokračovať až do večera. Skúmame všetko čo sa týka nášho tela. Najčastejšie to robíme nahý aby sme videli komplet všetko. Po chvíli sa sťažujeme na to ako nás mohol boh takýchto stvoriť, prečo nemôžeme vyzerať tak a onak a dievčatá sa poväčšine začnú nenávidieť kvôli tomu aké sú ''tučné/škaredé'' a podobne. Najskôr to vždy skončí tak že si dáme čokoládu a plačeme nad profilmi fitness dievčat a lámeme si hlavu nad tým, že prečo nemôžeme vyzerať tak ako ony.


 4. Zvuky 


Ak ste niekedy boli sami doma aj celý večer ( rodina išla na dovolenku, spolubývajúci išli za rodinou) tak veľmi dobre poznáte aké to je zlé a hrôzostrašné ak ste celý večer sami doma. Ak náhodou niečo upočujete idete vyskočiť z kože. Ak náhodou zvuky pokračujú premýšľate nad tým kto a čo to môže byť a prečo sa to rozhodlo prísť zabiť akurát vás. Jediná vaša záchrana je to, že zapnete všetky svetla v dome a zaleziete do postele.Samozrejme nezaspíte bez toho aby vám hrala televízia pretože vás to v kvázi ubezpečuje. Poprípade ak máte domáceho mazlíčka tak si ho zoberiete ihneď k sebe a láskou a strachom ho pomaly udusíte.





 5. Klopanie 


Ak náhodou k vám príde nejaké nášteva, tak sa tvárite, že nie ste doma lebo sa strachujete, že je to ozbrojený lupič ktorý vás chce istotne zabiť. Nedôverujete ani vaším susedom lebo si myslíte, že čakali len na ten moment kedy vaši príbuzný odídu aby sa vám mohli pomstiť za všetky zlé skutky čo ste im urobili.






6. Jedlo 


Jeme furt a všetko aj to čo nemôžeme pretože však nás nikto nevidí. Tí ktorý sú na diéte tak ju rýchlo opustia. Jeme všetko cez seba až dopadneme tak, že nás ukrutne bolí brucho a nevieme sa hýbať ale aj tak toho neľutujeme a stálo to za to!







7. Fotky


Naša izba sa rázom zmení na ateliér a urobíme si niekoľko úžasných fotiek na ktoré budeme hrdí ešte pol roka potom čo sa ich nafotíme.

Záver


Raz za čas je byť super sám ( až na tie večere ) a užívate si to, ale potom vás to už omrzí. Aj cez to
všetko čo všetko robíme to vždy musí zostať u nás a nemôže o tom nikto vedieť pretože by sme sa prepadlo od hanby. Dúfam že ste sa aspoň v jednom bode našli a ak áno určite mi to napíšte do komentárov. Taktiež mi napíšte čo robíte doma sami vy. Majte pekný deň.

XOXO

Komentáre

  1. Tak na tieto veci ja nemám čas, pretože máme takú malú farmu, takže sa od rána do večera starám o zvieratá, a to každý deň. Keď som sama doma, tak je to o to horšie, pretože mi manžel nepomôže s ich kŕmením .

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Ako pochopiť mužov

Dievčatá a ich dni

Rozdiel medzi mužom a chlapom