Ako pochopiť ženy

Ahojte, dnes by som vám chcela dať pár rád ako pochopiť ženy 



Teraz si niekto povie že sa to nedá ( a máte pravdu ženu ťažko pochopiť ) ale skúsim vám dať menšiu ''príručku'' k ženám. 




1. Ak hovorí že nie je nahnevaná, je nahnevaná


Dievčatá musíte mi dať za pravdu, že ak vás niekto nahnevá a vy poviete aj tak že nie ste nahnevané ste nahnevane. Ženy sú proste tvrdohlavé a vinu si nepriznajú ( lebo samozrejme my nikdy neurobíme chybu ) ale nechcem zase krivdiť každej babe nie každá sme rovnaká ( narozdiel od chlapcov ) a niektoré si vieme priznať chybu ( ale iba ak ju FAKT ale SKUTOČNE máme!). Občas si aj priznáme že sme nahnevané, ale tiež niekedy len hráme že sme nahnevané a skutočnosti chceme len viac pozornosti, sme predsa dievčatá potrebujeme veľa pozornosti.


2. ''Nič mi nie je''


Slávna veta ktorú počul už snáď každý chalan ( ak nie a si ten šťastlivec tak ver mi raz to určite príde) . Po tejto vete sa snáď každý chlap spýta sám seba, že čo urobil zle, a ak dačo zlé urobil prečo mu to jeho partnerka nepovie rovno namiesto toho aby hrala urazenú, dotknutú a nedostupnú ste sa predsa mohli jednoducho o tom porozprávať no nie ? Nie chlapci takto to v ženskom svete jednoducho nechodí. najprv to povieme svojej kamarátke, všetko s ňou dôkladne prekonzultujeme potom sa zhodneme že si zaslúžime lepšieho ako ste vy a mali by sme sa s vami rozísť lenže my vás moc milujeme na to aby sme si našli niekoho iného tak radšej sme urazené za totálne banality (napr. ako zjedenie kopčeku zmrzliny čo ale nie je banalita ale trestný zločin!!!!) nakoniec to dopadne tak že dievčaťu dáte čokoládu a ona bude šťastná a spokojná ( čokoláda a zmrzlina najviac pomáhajú ). 


3. ''Nie, nie som hladná''


Dievčatá sú hladné 24/7, ak ste chlapci túto vetu počuli. znamená to že vaše dievča sa neskôr urazila za to, že ste jej nedali kúsok vášho koláču. Ale prečo ? Však chcela.. to je pravda ale to iba povedala ale myslela si úplne niečo iné. Jednoducho a stručne ak povieme nie tak áno a ak povieme áno myslíme nie ( česť výnimkám ktoré sú iné a majú lepšiu povahu ako 98.9% dievčat na svete ) ale ak by ste nám kúpili ten koláč ktorý ''nechceme'' tak vám vynadáme, že nás chcete mať tlsté a v žiadnom prípade vám ten koláč nezjeme. 


4. ''Nie vážne mi to nevadí, kľudne chod s kamarátmi na pivo''


Vaša partnerka nikdy nebude rada že idete na pivo s bandou stroskotaných naničhodníkov. Pokiaľ by ste išli napr. do nákupného centra tak by to nevadilo, ale idete s chlapmi na pivo ? Chlapi to nie je zrovna najlepšie povedať žene keď ona chce byť s vami doma. Samozrejme nemôžte to brať tak že nám vadí že idete s kamarátmi von, vadí nám že idete na pivo. Neberte to tak, že ste pod papučou ale tak že nechceme mať doma alkoholika.


5. '' Nie som taká ako ostatné''


A nosí roztrhané kolená, dierkované pančušky a na krku obojok na na snapchate s filtrom psa stále si myslíš že nie je taká ako ostatné ? Každé dievča chce držať krok s módou ale neuvedomuje si jednu vec.. dnes je moderné byť originálna nie ako každá druhá to z teba robí obyčajnú a lacnú. Ak toto robíš tak prestaň a začni si obliekať niečo viac originálne kombinuj sama vec, nehovorím že je zle sa inšpirovať ale hrozné je to keď idete po Bratislave a vidíte ako 5 báb v skupinke majú to isté oblečené ako iná skupinka báb a ohovárajú sa navzájom . O čom toto je ? Dievčatá ak vám teda vadí že nejaké baba ma oblečené to isté čo vy tak skúste zmeniť štýl a potom môžete ohovárať, až keď budete originálna. 

Zhrnutie 





Takže ak vám žena povie že nie je nasratá tak je, ak ti povie že vypadni tak nikam nechoď, ak ti povie že je hladná tak je. V našom ženskom svete je všetko naopak a vy chlapi nám máte čítať myslienky, my vám to samé od seba nepovieme. Ale žiadna nie sme rovnaká, každá sme tvrdohlavá v niečom inom. 


Dúfam, že týmto článkom som nikoho neurazila a ak áno tak sa hlboko ospravedlňujem za pravdu. Občas si to musíme priznať dievčatá 

Ešte chcem oceniť dievčatá čo takéto nie sú. 


Snáď sa vám článok páčil.
XOXO

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

(ne)výhody žien s veľkým a malým poprsím

Dievčatá a ich dni

Prečo je dobré byť (ne)zadaný