Ideál ženy


Ahojte, dnes sa s vami chcem podeliť o takzvaný "ideál dievčaťa" podľa chlapcov a taktiež o pravý opak.

1. Vždy upravená.

Dievča by malo byť vždy upravené a čisté, pretože (a platí to aj pre druhé pohlavie) ak je neupravené a špinavé, tak o ňu nikto nebude stáť čo i len sa na ňu nikto nepozrie a nejedná sa len o mužské publikum ale aj o ženské. Však predsa kto by chcel komunikovať s niekym, kto je chlap v ženskom tele ?

2. Zásady hygieny.

I keď toto som mohla spojiť s prvým bodom, dám to do druhého pretože musím. Neraz sa mi stalo, že som sa zoznamovala s novým dievčaťom a moc jej z úst nevoňalo ( boli aj extrémne prípady ako také, že smrdela celá akoby sa 3 dni nesprchovala, tu musíme brať do úvahy, že možno im doma netečie voda) no nie je to zrovna vec po ktorej som celý život túžila. Hygiena by mala byť na prvom mieste ( Moj osobný názor ) a ak trošku zápachate, nerobíte zrovna najlepší dojem. Noste pri sebe napríklad žuvačky na osvieženie svojho dychu, pre osvieženie vašich úst (a vašeho okolia) a ak viete, že sa nadmerne potíte, noste pri sebe napríklad vonavku.

3. Hovoriť slušne.

Predstavte si takú situáciu; dievča nádherné ako z obrázku, krásne upravená, dokonca aj hygienu má na správnej úrovni a keď prehovorí, tak je každé druhé slovo nadávka. Dámy predsa nenadávajú a už vôbec nehrešia, dobre sem tam raz za mesiac jedno neslušné slovíčko je ešte v pohode, ale ak už každé druhé slovo je len o nadávkach, tak to vážne nie je pekné. Za 1. je to neslušné a za 2. je to odpudzujúce ( a bonus 3. mamka by nebola rada ak by ťa počula takto hovoriť !!)

4. Byť priateľská.

Keď na prvý pohľad z teba srší aká si zlá, z očí ti šľahajú plamene a na čele máš napísané "s tebou sa baviť nebudem" tak nebudem ti klamať ale nie je to moc dobrý prvý dojem. Viem, je ťažké tváriť sa priateľsky, ale ver mi oplatí sa to a má to aj svoje výhody. Napríklad budeš mať nových kamarátov, chlapci si ťa budú viac všímať keď budeš plná optimizmu, usmievavá, adt.


Porovnanie.




Pre porovnanie sem dám pár príkladov, ako by mala vyzerať "ideálna žena" a jej pravý opak.



Ideálna žena


 -vždy pekne upravená 
 -cítiť z nej vonavku, nie pot,cigarety alebo alkohol 
 -usmievavá a priateľská








Neideálna žena 


-pije -vždy pripravená (bez spodného prádla) -rozťahuje nohy kade chodí -každý týždeň (keď nie aj viac krát za týždeň) chodí do baru "loviť" -veľa make-upu až je to ako omietka -nechodí polonahá (kraťasy ako tangáče alebo tričká ako podprsenky)


Zhrnutie.


Chcem ospravedlniť, ak sa to niekoho dotklo, berte to s nadhľadom a s humorom. Tiež chcem dodať česť výnimkám. A ak niektorá z vás fajčí, neznamená to samozrejme, že nie ste ideál. Pokial spĺňate viac ako polku z týchto bodov, tak určite u mužov bodujete. Ďakujem za pozornosť, dúfam, že sa Vám článok páčil a ak áno nezabudnite ho zdieľať.
XOXO

Komentáre

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Najlepšia kamarátka

(ne)výhody žien s veľkým a malým poprsím

Ako pochopiť ženy