Najčastejšie klamstva báb



Ahojte, dnes vám napíšem pár najčastejších klamstiev báb ktoré každá z nás aspoň raz povedala.

1. Nič mi nie je.

Táto známa veta tu predsa nemohla chýbať. Každý chlapec toto minimálne raz počul a hneď vedel že niečo nie je v poriadku. Prečo ale dievčatá nepovedia na rovinu čo im je ? Pretože chceme aby sa chalani o nás zaujímali a zisťovali čo nám je. Takže áno, všetko je to o tom, že len chceme väčšiu pozornosť, no alebo poprípade sa surovo pohádať o tom ako ste si nevšimli že mame nový svetrík a potom sa opúšťať kamarátke aký ste nevšímavý hajzel a potom samozrejme budeme hrať aká sme silná a nepotrebujeme vás. V skutočnosti len chceme aby ste nám napísal/povedal ako vás to mrzí a doniesol nám obrovskú čokoládu ( alebo zobral na luxusnú dovolenku ).

2. Ja nežiarlim.

Žiarli. Každá žena žiarli hlavne na tú "len kamarátku" ktorej denno denne lajkujete fotky. Však ale viete ako sa hovorí "keď nežiarliš, nemiluješ" ale dá sa to zniesť s čokoládou alebo s pizzou v ruke a všetko by bolo razom super, no nie ? Žiadna žiarlivosť, iba ty, ona a pizza. No ale potom je tu ďalší druh žiarlivosti a to takzvaná chorobná žiarlivosť. Žiarlenie je občas aj zlaté, s partnerom sa na tom sem tam aj môžete zasmiať ... pokiaľ ťa nezaviaže o stoličku a nenasvieti na teba žiarovku so slovami "kde si bol? Prečo si prišiel tak neskoro domov?" A pritom ste sa len o minútu dlhšie zdržali kvôli zácpam. Neustále vás obviňuje z toho, že ju určite už nemilujete a máte inú a tak ďalej. Chlapci, tu už nepomôže ani pizza ani čokoláda.

3. Nemám čas.

Ak povie, že nemá tak tým myslí, že nemá čas na teba. Počul si už vetu " keď sa chce, na všetko sa nájde čas " ? Tak určite by si našla na teba čas keby ťa chcela alebo javila o teba záujem. Tymto chcem povedať, že sa nemáš až tak snažiť a byť tak trochu "drsný chlapec" aby sa o teba začala zaujímať. Napríklad ju ignoruj, to dievčatá "žerú" a po takých jednoducho priam bažia aby ste s nimi boli.

4. Buďme len dobrý kamaráti.

Alebo takzvaný "friendzone". Chce vám naznačiť, že nie ste až tak dobrý na to, aby s vami chodila a preto radšej budete kamaráti, ktorý na seba zabudnú behom týždňa pretože tebe zlomila srdiečko a ona len proste hľadá niekoho "viac drsného". Alebo ak sa ti pošťastí tak budete najlepší kamaráti navždy, ale pozor nestáva sa to moc často.


Zhrhnutie


Chalani, dobrá rada na koniec; nikdy neprovokujte dievča ktoré žiarli, nedopadne to dobre ( a vy určite nechcete byť mŕtvy ). Tak toto je na dnes všetko, ja dúfam, že sa Vám článok páčil, ak áno bola by som rada keby ste ho zdieľali svojim kamarátkam.
XOXO

Komentáre

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Najlepšia kamarátka

(ne)výhody žien s veľkým a malým poprsím

Ako pochopiť ženy