Dievčatá a ich dni


Ahojte, dnes si povieme pár veci čo zažívajú dievčatá ak majú svoje dni.

1. Ukrutné bolesti

Ktorá z nás nemá kŕče pri menštruácii? Jediné čo je už horšie sú pôrodné bolesti (len tak pre zaujímavosť, pôrodné bolesti = 100 krát znásobené menštruačné bolesti) Ukrutné bolesti z ktorých sa zvýjame na gauči, v posteli alebo hocikde inde kde sa práve nachádzame. Chlapci sa čudujú prečo sme nervózne, ale keby zažili tieto bolesti, na ktoré nepomáha skoro vôbec nič, tak by pochopili, že to nie je len tak a vážne niekedy máme pocit že umierame.

2. Hormóny

Poznáte to, len tak ležíte a zrazu začnete plakať, chcete mať niekoho pri sebe lenže keď už k nám niekto príde aby nás poľutoval tak ho s hnevom pošleme kade ľahšie a ešte mu vynadáme za to ako si dovolil nás poľutovať. Ste šťastné a razom nahnevané, smutné a šťastné zároveň, jeden krát plačete svojmu priateľovi že vás nemiluje a nikdy neobjíme a ak sa o to pokúsi, vynadáte mu, že sa vás nemá dotýkať. Nálady sa nám menia lusknutím prsta.

3. Kontrola

Neustála kontrola či sa nám náhodou neposunula vložka a nie sme celé od krvi alebo či nás náš tampón nesklamal po dvoch minútach aplikovania ho alebo či nám náhodou nevidno takzvané "krámogaťky" a ani nehovorím o neustálom strese či ste neprekrvácali.

4. Leto

Menštruácia cez leto? To je ako keby ste sa osobne stretli s diablom. Nie je nič (ale vážne nič) horšie ako keď je vonku 40 stupňov a vy krvácate do aleluja. Nechcete ísť na kúpalisko lebo sa bojíte, že okolo vás bude červený kruh (čo je mimochodom blbosť, nemusíte sa báť ) a nechcete chodiť von pretože ak máte vložku a pôjdete von tak sa na 1000% zaparíte, čož je ešte horšie.

Zhrnutie

Takže chlapci, ak ešte raz poviete, že krámy sú nič a nemáme kvôli ním tak vystrájať tak má každá baba právo vás roztrhať. A hádky (keď viete že má menštruáciu) či má "krámy" je to to najhoršie čo môžte povedať. Ešte chcem dodať česť výnimkám. Toto je pre dnešok všetko, nezabudnite zdielať medzi kamarátov. Snáď sa vám článok páčil. na malé kúsky. A ešte jedno uporoznenie. Nikdy (vážne nikdy,NIKDY!) sa nepýtajte baby počas hádky (keď viete že má menštruáciu) či má "krámy" je to to najhoršie čo môžte povedať. Ešte chcem dodať česť výnimkám. Toto je pre dnešok všetko, nezabudnite zdielať medzi kamarátov. Snáď sa vám článok páčil.



XOXO

Komentáre

  1. No veru tak nejako to je. A s tým pôrodom no tak počula som, že to nie je nič príjemné ale zatiaľ to každá žena nakoniec nejako zvládla. Vraj sú aj ženy, ktorých cyklus nie je bolestivý vôbec a o to horší potom majú pôrod, nie sú totiž bežne zvyknuté na bolesti. Sama neviem to sa uvidí. Každopádne cyklus je drina, ale snažím sa to zvládať za pomoci čajov a pupalkového oleja, lieky sa snažím obmedzovať.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja sa snažím zmierňovať bolesti teplými zabalmi ktoré mi dosť pomáhajú a len môžem odporučiť :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky z tohto blogu

(ne)výhody žien s veľkým a malým poprsím

Prečo je dobré byť (ne)zadaný