Ako pochopiť mužov


Ahojte, keďže sme tu už mali "príručku" ako pochopiť ženy, tak dnes vám (hlavne ženám) skúsim objasniť ako to funguje u chlapov

1. "Idem na jedno pivo láska."

A skončí to štyrmi fľaškami borovičky (poprípade iným alkoholom) a príchodom z krčmy o 4 ráno s výhovorkou, že nie je opitý, alebo, že on za to nemôže pretože jemu furt nalievali a jemu bolo trápne odmietnuť. V tom horšom (alebo lepšom) prípade vám zavolá, že spí u kamaráta a príde až zajtra (hodinu neurčuje pre istotu, že by neprišiel načas). Takže vyčítať mu opilosť môžete až na další deň.

2. "Chcem len teba a žiadna iná sa mi nepáči"

A aj tak sa obzrie za každou riťou čo okolo neho ide. Je síce pravda, že pozrieť sa môžeš ale tam to končí ale je tu jedno veľké ALE. Keď už vidíš, že za tou dotyčnou slintá alebo nebodaj si už aj (nejakou intergalaktickou schopnosťou vyhľadať si každé dievča na planéte) píšu tak to už nie je zrovna to po čom žena túži.

3. "Nie som ako ostatní"

Tak ako u žien táto istá veta platí aj u mužov. Nikto si predsa nechce priznať, že sa bozkával s XY babami (v horšom prípade ich mal aj v posteli) alebo aj to, že s takým istým množstvom píše (teda flirtuje) aj keď je vo vzťahu. Túto vec nepochopím, či už u žien alebo mužov, prečo keď už ste vo vzťahu máte potrebu s niekym koketovať? Ak nechcete mať niekoho na stálo, tak nebuďte vo vzťahu. To je jednoduchá logika. Alebo nie?

4. Pocit byť silný a mocný

Chlap potrebuje byť vo vzťahu silný a mať pocit, že on je kráľ džungle, váš ochranca, najväčšia ryba v rybníku (myslím, že sa to tak hovorí či nie ?) a pritom je to len lenivé prasa ,ktoré leží doma na gauči alebo je niekde vonku s kamarátmi a vôbec ho nezaujíma, že vy doma plačete spolu s vašou najlepšou kamarátkou a hovoríte jej o tom ako moc ste si chceli urobiť romantický výlet a on radšej išiel von. Ale samozrejme nás aj ochraňujú a sú našimi hrdinmi keď chceme otvoriť zaváraninovú fľašu alebo odniesť ťažké nákupy domov. Nie vždy sú tí chlapi až tak zlí.

5. Nikdy sa nezmením

A zmení. Každý sa mení postupom času, veci a rôzne situácie vnímame inak ako predtým. V niektorých veciach sa zmenil k dobrému a v niektorých sa zmenil k horšiemu. Na začiatku môže byť viac romantický ako po roku alebo to môže byť aj naopak (v tom lepšom prípade) v ďalšom prípade práve po roku (niekedy aj skôr) zistíte jeho pravú tvár a nebudete mať ani chuť s ním naďalej zostať. V ďalšom prípade to môže byt aj tak, že váš najdrahší bude ešte drahší po dlhšom čase a stále bude k vám romantický (ale upozorňujem, takýto chlapi sú zriedkaví a ťažko ich nájsť a ak už ho máte, tak si ho pozorne strážte).

Zhrnutie

Ako býva zvykom, nechcem sa týmto článkom nikoho dotknúť a ak som sa už dotkla tak sa ospravedlňujem. Samozrejme nie je každý chlap rovnakí a na každého platí niečo iné takže môj názor berte s nadhľadom. Taktiež česť výnimkám. Ak sa vám článok páčil nezabudnite ho poslať svojim kamarátom a známym, budem vďačná za každé zdieľanie. Taktiež vám chcem povedať, ak chcete dostávať upozornenia o každom novom článku ako prvý tak ma nezabudnite sledovať. Majte pekný deň.



XOXO

Komentáre

  1. Nic proti článku, ale jedno takové zamyšlení: Chovali by se tak muži, kdyby necítili potřebu se tak chovat? Nikdy jsem ani jednu z těch vět neslyšela, a to jsem byla ve vztahu dost dlouho. A proč? Protože jsem nedělala scény, když muž řekl pravdu. Koukal se po jiných, mluvil o nich? No a? I přesto se vždy vrátil ke mně, tak co víc chtít? :-) Myslím si, že žena může pochopit muže, když přestane intrikovat a neustále vše překrucovat. Co by kdyby a tak. Znám to, sama jsem to několikrát udělala. Ale je nutné pochopit, že většinou muži nemají chuť vynakládat energii na to, aby dělali nějakou lest, takže typické Udělal to proto, abych si myslela XY, ale já si myslím YX... prostě někdy je důležitý být upřímný. A taky se vykašlat na všechny ty rady z časáků a internetových stránek pro ženy (i muže) a být prostě sám sebou. :-)
    Ale kromě toho je článek moc hezky napsaný, doopravdy jsem se pobavila. :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ako som sama udala na konci článku treba to brat s nadhľadom a s úsmevom:) nemôžem súdiť každého muža pretože nepoznám každého sama som vo vzťahu už dlhšiu dobu a viem ako to funguje tento článok je len pre pobavenie :) ale inak ďakujem za tvoj názor som rada za to, že si sa pobavila :)

      Odstrániť
  2. Úžasný článok, aj som sa pri ňom zasmiala :) Máš skvelý štýl písania :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Myslím, že ak je niekto vo vzťahu a rozvíja popritom ďalší vzťah tak v tom prvom šťastný nie je, ale nemá tú odvahu ho ukončiť. To sú ľudia, čo nedokážu byť sami a musia mať pri sebe stále niekoho. V podstate je pre nich asi jedno, kto to je, hlavne že sú v spoločnosti.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To áno poznám veľa bab aj chalanov ktorý nedokážu byt sami tak radšej trpia v nejakom vzťahu alebo kŕmia svoju polovičku tým, že ju miluju ale nie je to pravda.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Dievčatá a ich dni

Rozdiel medzi mužom a chlapom