(ne)výhody žien s veľkým a malým poprsím



Ahojte, dnes by som vám chcela povedať pár výhod a nevýhod veľkých a malých pŕs a aké je žiť s veľkými prsiami.


Výhody veľkých pŕs

1. Ak si nemáš kam položiť svoje pitie (alebo iný predmet, napríklad mobil) môžeš si ho kľudne položiť medzi svoje prsia a veriť, že ti tvoje pitie (poprípade iný predmet) s láskou postrážia. 2. Šaty s výstrihom (do ktorého tie prsia proste musíte mať) vám nerobia žiadny problém. 3. Skoro stále vyzeráte sexy s chlapi sa za vami obzerajú.(Tento bod považujem aj za negatívum)

Nevýhody veľkých pŕs

1. Pot z podprsia nie je zrovna najväčším vábičom mužov.
2. Najväčší nadľudský výkon je vtedy ak si hľadáte tričko a nenavlečiete ho cez prsia (nehovoriac o košeliach) 3. Máš veľké prsia a chceš peknú podprsenku? Tak o tej sa ti môže iba snívať. V obchodoch nenájdeš nič väčšie ako "C" a aj tie sú skôr pre dievčatá s poprsím "B". A ak už nájdeš tak nevkusnú a v obchode pre staršie ženy. 4. Na tvoje veľké prsia pozerá každý chlap a občas aj ženy. 5. Nemôžeš si urobiť deň bez podprsenky, pretože gravitácia je sviňa a ty oporu potrebuješ. 6. Chceš sa dostať do úzkeho priestoru bokom? Áno? Ale tvoje prsia nie. 7. (Výhoda pre vaše drahé polovičky) Váš priateľ berie vaše prsia ako skvelý vankúš alebo ako antistresovú loptičku. 8. (Výhoda či opak? Utvorte si názor sami) vždy vyzeráte príťažlivo aj keď nemáte zrovna výstrih. 9. Plavky musíte hľadať jedine s kosticami (čož je ešte ťažšie ako s podprsenkami)

Výhody malých pŕs

1. Krásne podprsenky! Najväčšia výhoda malých pŕs a to nehovorím o krásnych bratelle podprsenkách alebo nalepovacích či bez ramienok. Nič vám nerobí problém. Pohodlne nakúpite krásne podprsenky aj v obchode. 2. Roztrhaný gombík na košeli je pre vás iba dobrý vtip, taktiež si tričká vždy navlečiete a tiež máte bohatejší výber. 3. Deň bez podprsenky? Taký ako každý iný, nevidíte rozdiely (pokiaľ vám nezačnú stáť bradavky). 4. Krásny a veľký vyber plaviek. 5. A nehovoriac o tom, ako vám tie malé prsia robia krásnu postavu.

Nevýhody malých pŕs

1. Krásne šaty, ktoré vám ale bohužiaľ odstávajú na prsiach 2. Chlapci si z vás často robia srandu, že vaše prsia vyzerajú jak chlapské 3. Niektorí chlapci majú väčšie prsia ako vy (a zrovna takí chlapci sa vám vysmievajú) 4. Žiadne prsia = žiadny prenosný držiak na pitie (toto je vážne výhoda veľkých pŕs ktorá uľahčuje život mnohých báb)


Aký je život s veľkým poprsím?

Keďže celkom veľké poprsie mám, poviem vám (aj vyvrátim pár mýtov) aké zložité to je. Čo sa hovorí, že dievčatá s veľkými prsiami si nemôžu ľahnúť na brucho, to nie je pravda. Pohodlne si môžte ľahnúť na brucho, ale nie na dlho, pretože vás po určitom čase začne všetko tlačiť. Tiež chcem potvrdiť, že úložný priestor vo svojej podprsenke máte tak či tak. Stále sa nájde miesto na kľúče alebo mobil. Najotravnejšie je to s tým, ako si stále musíte napravovať prsia lebo vám neustále "vytekajú" z podprsenky.

Zhrnutie


Nechcem aby sa urazili dievčiny s veľkým alebo s malým poprsím, podľa mňa je dôležité, ak ste spokojné či už s veľkým alebo malým poprsím. Takže som sa týmto nechcela nikoho dotknúť a ak sa to niekoho dotklo tak sa ospravedlňujem. Článok berte s nadhľadom a s humorom. Dúfam, že sa vám článok páčil a ak áno, nezabudnite ho zdieľať medzi kamarátov. Taktiež ma nezabudnite sledovať (v bočnom paneli máte môj facebook a instagram). A aby som nezabudla, napíšte mi aký by ste chceli ďalší článok. Majte krásny deň.
(dodatočne sa ospravedlňujem tým, ktorých pohoršili fotky poprsia)

XOXO

Komentáre

  1. Já mám velká prsa a strašně mě z toho bolí záda. S podprsenkama je potíž nicméně braletty vyřešily mé trable s velikostí a i s pohodlím:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vedela som že som na niečo zabudla a to na bolesť chrbtice. A ja čo som mala braletty tak mi nesvedčili alebo som mala moc malú ale dám na tvoju radu a skúsim ešte pohľadať :)

      Odstrániť
  2. Pobavilo :D nemám ani moc malé, ani moc velké, takže jsem asi spokojená :D ale to jídlo nebo věci si někdy odkládám, to je fajn :D

    Lady Lenna

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada, že tá článok pobavil a tvoje ideálne poprsie ti úprimne v dobrom závidím :) a s tým jedlom, chlapi ani nevedia akú majú smolu, že nemajú prenosný držiak :)

      Odstrániť
  3. Držák na pití forever! :D A taky ti tam můžou napadat drobečky z jídla, a ty je potom můžeš jenom nabrat zpod trička a dojíst :D Akorát ty košile, to je fakt kapitola sama o sobě. Vždycky celkem obdivuju, jak Robin a Lily v How I Met Your Mother můžou nosit obří hluboké výstřihy, aniž by to působilo vulgárně, protože NEMAJÍ prsa. To je prostě nefér. Stejně jako ty podprsenky :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno takzvané jedno na neskôr ak by som náhodou bola hladná :D keďže som veľká fanúšička HIMYM tak im tiež ticho vždy závidím:D každý chce to čo nemá bohužiaľ ale niekedy to má svoje výhody :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Dievčatá a ich dni

Prečo je dobré byť (ne)zadaný