Prečo je lepšie byť ženou


Ahojte, dnes si povieme prečo je lepšie byť ženou a čo nám môžu muži závidieť

1. Je menej pravdepodobné že žena bude alkoholička. Predsa len žena si radšej otvorí fľašu vína ako tvrdého alkoholu. 2. Môžme si dávať za deň aj 10 masiek a nikdy nás neomrzí sa starať o svoju pleť a navyše sme po týchto maskách veľmi spokojné a najviac prítulné (takže ak chcete aby vaša frajerka bola krotká ako baránok, nechajte jej deň pre seba). Tento bod môžu síce využívať aj chlapi, ale tá šanca že to urobia je mizivá. 3. Neočakáva sa, že budeme ťahať ťažké krabice. Vlastne nič ťažké. Má to veľké výhody, najmä ak s niečim ťažkým potrebujeme pomôcť alebo aj keď sa sťahujeme. 4. Máme lepšiu pamäť na veci ako muži. Takže si pamätáme všetky veci, čo ste nám vy chlapi urobili aj keď vy si myslite, že tá vec už je zabudnutá, tak nie nie je, verte mi, pamätáme si všetko. 5. Keď sme viac citlivé, nikto nám nemôže povedať, že sme padavky, citlivky alebo podobné urážky. U nás žien je to skôr milé keď sme rozcitlivené alebo proste "ženské". 6. Máme šiesty zmysel, ktorý nám povie kde a s kým ste boli bez toho, aby ste nám to povedali. Nie je to ani šiesty zmysel ale skôr "ženský" zmysel ktorý nám chlapi závidia. 7. Žijeme dlhšie už len preto, lebo chlapi vymýšľajú väčšie blbosti, ktoré ohrozujú ich životy. Žena sa nedá na riskantnú blbosť, ktorá by mohla ohroziť jej život (teda nestáva sa to tak často ako u mužov). 8. Ženy si viac potrpia na svoj vzhľad aj zdravie. Rady sa upravia a nechcú vyzerať zle, zatiaľ čo mužom je to niekedy jedno, no ženám skoro nikdy nie. Taktiež sú viac imúnne voči ochoreniam, čo muža skolí, to so ženou ani nehne (napríklad samotná nádcha je pre chlapa namáhavá a cíti sa akoby umieral). 9. Ženský šarm a okúzlenie má svoje veľké výhody. Napríklad ak oslníte dostatočne čašníka, máte drink zadarmo a to neplatí len pri drinkoch ale aj u iných vecí. Ďalšia vec, čo nám muži môžu len ticho závidieť. 10. Od ženy sa neočakáva prvý krok. Tiež to veľa žien nemá rado robiť prvý krok, alebo ak majú napísať prvé. Tieto veci majú na krku chlapi.

Zhrnutie


V niektorých veciach to majú ženy lepšie a jednoduchšie a niekedy naopak obe pohlavia majú svoje plus a mínus. Berte tento článok s humorom a nadhľadom. Ak sa vám článok páčil nezabudnite ho zdieľať a napísať mi aké výhody ešte má byť ženou. Sledujte má na mojom facebooku a instagrame, ktoré máte v bočnom paneli. Majte krásny deň.

XOXO

Komentáre

  1. vyzerá, že máme lepšiu pamäť, ako muži, ale nemyslím si, že to tak je. žena je človek, ktorý si pamätá detaily a chce si ich pamätať, narozdiel od mužov, ktorí to pokladajú za nepodstatné, ale za to, majú iné "drobnosti", ktorých si pamätajú na tisíce, ako napríklad môj priateľ, ktorý nevie roky narodenia svojich rodičov, ale za to vie každý rok výroby každého jedného modelu auta, ktorý okolo nás prejde... takže ako vždy je to od uhlu pohľadu.

    ale inak ako s článkom v podstate súhlasím a je krásne napísaný! :).

    KEJMY ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, to čo je pre nás podstatne je pre nich nepodstatne a naopak niekedy nechápem ako si môžu pamätať take veci ako kedy vyšiel ten a ten mobil ale nepamätajú si ktorý rok sa narodila ich mama :D a ďakujem veľmi pekne :)

      Odstrániť
  2. Muži mají život v mnoha ohledech jednodušší a kolikrát jim to dost závidím. Pravdou ale je, že tu ženskost, jemnost a citlivost bych nevyměnila. Jsem dost citlivá osoba a nechtěla bych existovat v mužském provedení :D

    Lady Lenna

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Taktiež ja byt chlap tak som ten najviac citlivý chlap na svete čo by bolo v mnoho ohľadoch využívané :D takto je to dobre ako to je :)

      Odstrániť
  3. tak s tímhle článkem absolutně nesouhlasím... :D

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Najlepšia kamarátka

(ne)výhody žien s veľkým a malým poprsím

Dievčatá a ich dni